Deals & loots

Amazon Quiz Answers today 18 Aug 2020 – Amazon Quiz Answers & Win Huawei P30 Pro

13 Mins read
Amazon Quiz answers today

Lets Shop Online will provide daily answers for that day quiz. So don’t forget to visit our website daily. Today’s quiz has 5 questions all the answers for that quiz is given below.

Amazon Quiz Today , Amazon Quiz Answers , Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers

Contents show

Today’s Amazon Quiz Details:

  • Today’s Amazon quiz prize – Win Huawei P30 Pro
  • Quiz Timing – 8 AM to 12 PM
  • Amazon quiz Date – 19 Aug 2020
  • Winners List Will Declare On – 20 Aug 2020

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

  1. This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
  2. Now Open The Amazon App & Login into Your Account
  3. Then Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Quiz” banner or Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”
  4. Then You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :Amazon Quiz Contest answers today
  5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page
  6. There Will Be “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes”. Now there will be 5 questions everyday in this Amazon Quiz Time.
  7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You have to Give Right Answers To All this Questions. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below
  8. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Today’s Amazon Quiz Answers Daily

Join our Telegram channel – To get daily update

Amazon Quiz Today Answers | 19 Aug 2020 | Win Huawei P30 Pro

Question 1. Which of these is a recently released movie directed by Rajesh Krishnan starring Kunal Khemu and Gajraj Rao?

Answer 1 – Lootcase

Question 2. July 31st is the 25th anniversary of the first ________ that took place in India in 1995.

Answer 2 – Mobile call

Question 3. Which city now has the reputation of being an Olympic host who has had to postpone the games twice?

Answer 3 – Tokyo

Question 4.Who was the first guest in the much publicised show ‘The Michelle Obama Podcast’?

Answer 4 – Barack Obama

Question 5.Which famous movement began on 8th August at Gowalia Tank Maidan? Hint: A day is also observed in honour of the movement.

Answer 5 – Quit India Movement


Amazon Quiz Today Answers | 18 Aug 2020 | Win Samsonite Suitcase

Question 1) Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?

Answer 1 – Vimal

Question 2) What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?

Answer 2 – Red chillies

Question 3) Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?

Answer 3 – MS Dhoni

Question 4) During this lockdown period ‘WFH’ has become very popular. What does WFH stand for?

Answer 4 – work from home

Question 5) Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity ?

Answer 5 – Amazon


Amazon Quiz Today Answers | 14 Aug 2020 | Win Rs.50000 Pay

Question 1) Which of these veteran all rounders who played for the Knight Riders from 2011-2013, recently retired?

Answer 1 : Rajat Bhatia

Question 2) Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has developed what medical bed isolation system to combat COVID-19?

Answer 2 : Aashray

Question 3) Which body involving 5 nations held it’s 6th Environment Minister’s meeting on 30th July?

Answer 3 :BRICS

Question 4) Anil Murali the legendary actor who passed away at the age of 51 was a veteran in which film industry?

Answer 4 : Malyalam

Question 5) The Barakah nuclear power plant, the first nuclear power station in the Arabian Peninsula, is located in which country?

Answer 5 : UAE


Amazon Quiz Today Answers | 13 Aug 2020 | Win Rs.50000 Pay

Question 1) Which of these organisations started the ‘Dare to Dream’ contest on the death anniversary of former president Dr A P J Abdul Kalam?

Answer 1 : DRDO

Question 2) NASA is planning to launch its ASTHROS telescope mission from which part of the world?

Answer 2 : Antarctica

Question 3) Created in 2010 at Saint Petersburg, an annual celebration is held on 29 July to raise awareness for conservation of what animal?

Answer 3 : Tiger

Question 4) Who recently joined James Anderson as the only two England bowlers with 500 Test wickets or more?

Answer 4 : Stuart Board

Question 5) Hichem Mechichi has been appointed as the new Prime Minister of which African nation?

Answer 5 : Tunisia


Amazon Quiz Today Answers | 11 Aug 2020 | Win Dyson Air Purifier

Question 1) India recently helped in restoring a 300-year-old Kali temple at Natore in which country?

Answer 1 : Bangladesh

Question 2) Which country has been announced to be the host of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer 2 : UAE

Question 3) The Ministry of Human Resource & Development in the Indian government has recently been renamed as what?

Answer 3 : Ministry of Education

Question 4) The Grand Finale of which of these events, where students would be competing to solve 243 problem statements is from August 1-3, 2020?

Answer 4 : Smart India Hackathon

Question 5) Naseerudddin Shah plays the role of Pandit Radhemohan Rathod in which Amazon original series?

Answer 5 : Bandis Bandits


Amazon Quiz Today Answers | 10 Aug 2020 | Win Rs 20000 Pay

Question 1.Which renowned striker has become the first player to score 50 goals in Serie A, Premier League and La Liga?

Answer 1 – Cristiano Ronaldo

Question 2.Which of these is considered to be the world’s oldest film festival, whose 77th edition is slated to happen in September 2020?

Answer 2 – Venice Film Festival

Question 3.‘Quest for Restoring Financial Stability in India’ is a recently released book written by which Former Deputy Governor of RBI?

Answer 3 – Viral Acharya

Question 4.Which Professional football league in India has become the first league from South Asia to be inducted in the World Leagues Forum?

Answer 4 – ISL

Question 5.Which former diplomat is the author of the recently released book ‘The India Way: Strategies for an Uncertain World’?

Answer 5 – S Jaishankar


Amazon Quiz Today Answers | 09 Aug 2020 | Win One Plus 7T Pro

Question 1) With Which of these Countries has the reserve bank of India agreed to do a currency swap worth $400 Million?

Answer 1 : Sri Lanka

Question 2) Which English Cricketer has topped the ICC All Rounder rankings following a brilliant performance in the second Test Against West Indies?

Answer 2 : Ben Stokes

Question 3) Which of these movies is based on the life of a woman describes in S.Hussain Zaidi’s book ‘Mafia Queens of Mumbai’?

Answer 3 : Gandubai Kathiawadi

Question 4) A test series between England and which team is played for the Wisden Trophy?

Answer 4 : West Indies

Question 5) The “MAUSAM” app for forecasting Weather was recently Launched On the Foundation Day of Which These?

Answer 5 : Ministry of Earth Science


Amazon Quiz Today Answers | 08 Aug 2020 | Win Fossil Watch

Question 1) India’s mixed relay team of the 2018 Asian Games had it’s silver medal upgraded to gold after which team got disqualified?

Answer 1 : Bahrain

Question 2) Which of these movies is based on the life of IPS officer Abhayanand, who began the Super 30- free tutorial along with Anand Kumar?

Answer 2 : Pareeksha

Question 3) The ICC T20 World Cup 2020, that was postponed recently, was scheduled to be held in which country?

Answer 3 : Australia

Question 4) Chandrikapersad Santokhi, the President of which country was featured in the news lately because he took his presidential oath in Sanskrit?

Answer 4 : Suriname

Question 5) Which popular Asian band is set to headline the 10th edition of the virtual iHeartRadio Music Festival along with Miley Cyrus and Coldplay?

Answer 5 : BTS


Amazon Quiz Today Answers | 07 Aug 2020 | Win Fossil Watch

Question 1) The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?

Answer 1 :Nawazuddin Siddiqui

Question 2) Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?

Answer 2 : Indian Ocean

Question 3) The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?

Answer 3 : Gujarat

Question 4) Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?

Answer 4 : One plus nord

Question 5) Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?

Answer 5 : Madhya Pradesh


Amazon Quiz Today Answers | 06 Aug 2020 | Win Rs 500000 Pay balance

Question 1. ‘Paheli’ is a recently released song from which movie, based on the life of a famous Indian?

Answer 1 – Shakuntala Devi

Question 2. Sofia Kenin, the winner of the 2020 Australian Open women’s singles title, represents which country?

Answer 2 – USA

Question 3. What was the colour of the rare albino turtle recently spotted in the Balasore district of Odisha?

Answer 3 – Yellow

Question 4. Padmanabhaswamy is the tutelary deity of which royal family of India?

Answer 4 – Travancore

Question 5. To mark the date of the establishment of FIDE, United Nations celebrated July 20th 2020 as what day for the first time?

Answer 5 – World Chess Day


Amazon Quiz Today Answers | 05 Aug 2020 | Win Huawei P30 Pro

Q1. Which actress who starred as a child artist in Imtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?

answer 1 – Sanjana Sanghi

Q2. Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?

answer 2 – Dakar Rally

Q3. Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off 5 fighter jets from which company, that has joined the Indian Airforce?

answer 3 – Rafale

Q4. In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti-tuberculosis medicine to which country?

answer 4 – North Kore

Q5. Prospina, Helena, Dhruvastra are all what type of missiles used by the Indian Armed Forces?

answer 5- Anti-tank missiles


Amazon Quiz Today Answers | 04 Aug 2020 | Win Dyson Air Purifier

Question 1. Who recently became the second-fastest all-rounder to reach the Test double of 4000 runs and 150 wickets?

Answer 1: Ben Stokes

Question 2. Rose Christiane Raponda became the first female prime minister of which country in July 2020?

Answer 2: Gabon

Question 3. Lourdes Roman Catholic shrine, which organised world’s first e- pilgrimage, is located in which country?

Answer 3: France

Question 4. Which country has recently started resettling Rohingya refugees on a floating island named ’Bhasan Char‘?

Answer 4: Bangladesh

Question 5. What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer 5 :NEOWISE


Amazon Quiz Today Answers | 03 Aug 2020 | Win Rs.20000 Pay balance

Question 1. Helios, Ulysses and the SOHO are all missions to study which astronomical body?

Answer 1 – Sun

Question 2. Which famous temple is located in Prabhas Patan near Junagadh in Saurashtra?

Answer 2 – Somnath Temple

Question 3. The Chiang Mai Initiative is a multilateral currency swap arrangement among the the members of which organisation?

Answer 3 – ASEAN

Question 4. ‘If It Bleeds’ is a 2020 collection of four previously unpublished novellas by which American writer?

Answer 4 – Stephen King

Question 5. Which country’s top tier football league title did FC Porto claim after a win over Sporting Lisbon?

Answer 5 – Portugal


Amazon Quiz Today Answers | 02 Aug 2020 | Win Galaxy Note 10

Question 1. Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Answer 1: IPL

Question 2. Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Answer 2: Malala Day

Question 3. Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Answer 3: Kailasavadaivoo Sivan

Question 4.Pasakha Industrial Estate is located in . India has recently opened new trade routes for it.

Answer 4: Bhutan

Question 5. Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Answer 5: Airtel


Amazon Quiz Today Answers | 01 Aug 2020 | Win Noise Headphones

Question 1. Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?

Answer 1: Saudi Arabia

Question 2. Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVlD- 19, which is currently undergoing trials?

Answer 2: Bharat Biotech

Question 3. July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?

Answer 3: First Atomic Bomb

Question 4. Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?

Answer 4: Ruskin Bond

Question 5. Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award‘ in the Toronto Film Festival 2020?

Answer 5: Kate Winslet


Amazon Quiz Today Answers | 31th July 2020 | Win Sony Headphones

Question 1. Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1 ?

Answer 1: Real Madrid

Question 2. Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?

Answer 2: Twitter

Question 3. Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?

Answer 3: Lewis Hamilton

Question 4. According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?

Answer 4: India

Question 5. Which American singer- songwriter is set to headline the virtual EDM fest ’Tomorrowland Around the World‘?

Answer 5: Katy Perry


Amazon Quiz Today Answers | 30th July 2020 | Win Rs.50000 Pay balance

Question 1. Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

Answer 1 is – MythBusters

Question 2. In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Answer 2 is – Best Captain

Question 3. 26th July is observed in India , as ______ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.

Answer 3 is – Kargil

Question 4. In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Answer 4 is – Nikola Tesla

Question 5. 38 year old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?

Answer 5 is – HCL


Amazon Quiz Today Answers | 29th July 2020 | Win Samsung M30s

Question 1. Jack Charlton, who recently passed away, was a member of which 1966 FIFA World Cup winning team?

Answer is – England
Question 2. In which city is the Sri Padmanabhaswamy Temple located?

Answer is – Thiruvananthapuram
Question 3. What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer is – Neowise
Question 4.22nd July is observed globally as ____ approximation day. Fill in the blanks.

Answer is – Pi
Question 5.Pakistan recently allowed which country to send goods to India using the Wagah border from July 15?

Answer is – Afganistan


Amazon Quiz Answers | 28th July 2020 | Win Samsonite Suitcase

Q1. A very rare ‘Golden Tabby‘ tiger has recently been spotted in which, National Park?

Answer 1 – Kaziranga National Park
Q2. An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

Answer 2 – Earth and Sun

Q3. The role of Kolkata based IAS off-icer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

Answer 3 – Shakuntala Devi

Q4. To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her Instagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

Answer 4 – Cocktail

Q5. The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 years suspension from European Football tournaments?

Answer 5 – Manchester City FC


Amazon Quiz Today Answers | 27th July 2020 | Win Rs 50000 Pay Balance

Q1. PM SVAnidhi is a centrally sponsored scheme to help whom?
Ans – Street Vendors

Q2.  Sri Lanka recently reported to have eradicated Rubella and which other disease?
Ans – Measles

Q3. Which of these days has been observed on July 11 every year since 1989?
Ans – World Population Day

Q4.  Who was the Man of the Match for a 9 wicket match haul in the ?rst Test match between England and West Indies, recently held at Southampton?
Ans – Shannon Gabriel

Q5. The Jenner Institute at the Oxford University is a famous institute that specializes in research of what?
Ans – Vaccines


Amazon Quiz Today Answers | 26th July 2020 | Win Samsung Galaxy Z Flip

Q1. Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?
Ans – Lionel Messi

Q2. A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?
Ans – The 14th Dalai Lama

Q3. In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?
Ans – Central Perk

Q4. Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund‘ to accelerate growth of a digital India?
Ans – Google

Q5. Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?
Ans – Fighter Pilot


Amazon Quiz Answers | 25th July 2020 | Win Bose Headphones 

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?
Ans – Soorma Bhopali

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the ?rst international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?
Ans -West Indies

Q3. What is the name of the re- branded Google Plus for enterprise customers?
Ans –Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?
Ans –Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?
Ans – UAE

Check Out other quizzes:

Amazon Quiz Answers | 24th July 2020 | Win GoPro Hero 8

Q1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver‘?
Ans – Urjit Patel

Q2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?
Ans -Royal Society of London

Q3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scienti?c achievement of which scientist?
Ans – Louis Pasteur

Q4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?
Ans –lnstagram

Q5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?
Ans – Brazil


Amazon Quiz Answers | 23th July 2020 | Win Rs 15000 Pay Balance

Q1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?
Ans – JIOMEET

Q2. Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?
Ans – Israel

Q3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?
Ans – e-Waste

Q4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of Ladakh?
Ans – lndian Oil

Q5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?
Ans – Samudra Sen


Amazon Quiz Today Answers | 22th July 2020 | Win Galaxy Note 10

Q1. In which Indian state is ’Rewa Solar Power Plant‘, one of the largest single-site solar power plants in India, located?
Ans- Madhya Pradesh

Q2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?
Ans- Facebook

Q3. Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?
Ans- Buddha’s first sermon

Q4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?
Ans- Kanyc West

Q5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?
Ans- Amit Panghal


Amazon Quiz Today Answers | 21th July 2020 | Win Bose Soundsport Headphones

Q1. Which country, recently in news due to elephant deaths, is home to almost a third of African elephants?
Ans- Botswana

Q2. Institute of Liver and Biliary Sciences in Delhi is the host of India’s first , launched very recently.
Ans- Plasma Bank

Q3. For the first time ever which Grand Prix opened the F1 calendar with a closed door event?
Ans- Australian Grand Prix

Q4. In Gujarat, Dhanvantri Rath services has been launched to provide what kind of services to the people?
Ans- Healthcare

Q5. Which 200-year-old apparel company, that outfitted 40 of the last 45 US presidents, recently filed for bankruptcy?
Ans- Brooks Brothers


Amazon Quiz Today Answers | 20th July 2020 | Win Rs 50000 Pay Balance

Question 1. The Singer Laren museum in Amsterdam announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Ans – Van Gogh

Question 2. Defence Minister Rajnath Singh released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

Ans – Manohar Parrikar

Question 3. Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

Ans– Hand Washing

Question 4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honour the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and attained martyrdom.

Ans– Bhagat Singh

Question 5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

Ans – Laxmmi Bomb


Amazon Quiz Today Answers | 19th July 2020 | Win Samsung M30s Smartphone

Q1.  Using the new ‘Crew Dragon‘ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?
Ans- SpaceX

Q2. Time Magazine recreated whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?
Ans- Martin Luther King Jr

Q3. Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?
Ans- Odisha

Q4. Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?
Ans- Chennai

Q5.  Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who played the same role in the recent movie Dolittle?
Ans- Robert Downey Jr

 

 

Related posts
Deals & loots

Zomato PayTM – Upto ₹300 Cashback On Food Orders

1 Mins read
Zomato PayTM Offer Zomato PayTM – Upto ₹300 Cashback On Food Orders Zomato PayTM Payment Offer, Zomato PayTM Offer, Zomato PayTM UPI…
Deals & loots

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers - Today 18 August 2020

8 Mins read
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Today’s Trivia Answers Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Trivia Today…
Deals & loots

Flipkart Fake Or Not Answers

9 Mins read
Flipkart Fake Or Not Answers  Flipkart Fake Or Not – Win Assured Free Supercoins Or ₹50 Gift Card Flipkart Fake Or Not…
Never miss a deal subscribe to get latest deals right to your mailbox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *